Om Fit by Us

Vi på Fit by Us står för en tuff, effektiv, rolig och familjär träning som ger resultat. Vi älskar människor och vi vill att alla ska känna sig välkomna, uppmuntrade och bli sedda av oss. Vi drivs av att få coacha just dig fram till ditt bästa jag.

”BECOME THE BEST VERSION OF YOURSELF TOGETHER WITH US”

Fitbyus_logo_72_Svart_tiny

Lena Edoh

Lena har som ung spelat både fotboll och basket tills dansen tog över hand, Lena är utbildad yrkes dansare vid Dansakademien i Stockholm. Hon har alltid hållit igång med diverse träning på ett eller annat sätt. På senare år har styrketräningen kommit in i hennes liv och hon älskar att powerwalka. Lena är utbildad Tabatainstruktör och har de senaste sex åren arbetat med det parallellt med att hon utövar yoga. Lena är Certifierad yogalärare RYT 200.

Genom sin utbildning, Certifierad Diplomerad massage terapeut fick hon lära sig om anatomi och kroppens funktioner och rörlighet som är viktigt för att förebygga skador inom träningen. Lena har ett brinnande intresse för personlig utveckling samt kost och näring.

Daniel Amado

Daniel kommer från fotboll och hockeyvärlden där det var hockeyn som blev hans kall och han spelade på elitnivå. Han är utbildad Tabatainstruktör och har arbetat som det de senaste sex åren, och hans specialitet är att optimera träning för att uppnå ett bättre resultat. I dagsläget så tränar han en hel del TRX, löpning, yoga och självklart hockey samt rörlighetsträning. Han har även mycket erfarenhet inom personlig utveckling.

Kontakta oss

Fit by Us

Tel: 070 – 850 07 27
Innehar F-skatt

Kristinehovsgatan 11
117 29 Stockholm

info@fitbyus.se

Swish: 0707 886 525
Konto i Handelsbanken: 6115-671 835 092

Namn

E-post

Meddelande