För företag

Företagsträning

Vill ni skapa teamkänsla på er arbetsplats?

Då skall ni anlita oss som coacher! Att träna tillsammans är roligt och skapar en härlig dynamik och teamkänsla. Genom att träna tillsammans med era arbetskamrater ökar ni sammanhållningen, lär känna varandra bättre och får
en roligare arbetsplats med friskare och starkare personal. Tillsammans är ni starka helt enkelt!

Vi kör ett 45 eller 60 minuters Tabata pass: vi börjar med uppvärmning sen huvudpass och avslutar med en skön stretch. Ni kommer garanterat få ett tufft och roligt träningspass som alla kan vara med på.

Vi kommer till er när ni tycker det passar er bäst, antingen på ett morgon, lunch eller eftermiddagspass. Varje vecka, varje månad eller vid engångstillfällen. Vi tränar i närliggande park till ert företag, eller äng utomhus eller om ni har träningsrum på ert företag så kan vi hålla träningarna inomhus. Ni väljer, vi är anpassningsbara för ert bästa.

Låter detta intressant? Skicka en förfrågan på lena@fitbyus.se eller använd formuläret längst ned på denna sida.

Företagsmassage

Vill ni ha frisk och välmående personal?

Genom att erbjuda massage blir ni en attraktiv arbetsplats med frisk och välmående personal. Massage på jobbet skapar förutsättningar för att förbättra prestationen och effektiviteten hos de anställda.

Vi kommer till er med massagebänk, ni tillhandahåller ett rum, er personal bokar upp sig på tider som passar dem under en dag i veckan, månaden eller som det passar just er och er arbetsplats, vi är flexibla. Möjligheterna är många, vi löser det så att det passar er och er personal bäst.

Läs gärna mer under massage och hör av gärna av er via e-post eller formuläret längst ned på sidan, så pratar vi vidare.

Företagsyoga

Vi erbjuder yoga som träningsform för en smidigare och starkare personal. Läs mer om vår yoga

Träningsresor för företag & grupper

Vi anordnar även träningsresor för företag och grupper. Kontakta oss per e-post eller via formuläret nedan för förslag och offert.

Förfrågan

Företag*

Kontaktperson*

E-post*

Telefon

Meddelande